BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, May 30, 2010

jalan.jalan dan jalan ;;

semalam g cherating
xpenah g cherating sebenarnye.
aku expect best sangat kat cherating.
tp xbes mne pn bg aku tc(teluk cempedak) lagi best kot.
cherating tuk family leh la.
lg pn dekat ngn resort.

macam biase, aku memang xsuke sangat mandi kat laut ni.
bukan xsuke sangat tp memang xsuke pun..
haha
geli nak pijak pasir basah.
bayangkan la ,orang lain jalan kat persisiran pantai bukak kasut.
tp aku jalan kat situ pakai kasut.
leh bayangkan la betapa gelinye aku nak pijak pasir tu..
nasib baik time tu aku pakai kasut kesayangan aku tu (crocs)
haha
yang kene melayan keranah aku adalah kamil la.
haha..
sian die.
die layan je la kerenah aku yang terlalu banyak ni.

thnks ye sayang ;; ahmad kamil bin miskam

0 comments: