BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, August 29, 2010

mood ; shopping raya

dalam 2minggu ni kerap jugak la aku kua ngn ahmad kamil bin miskam tuk mencari baju raya tuk dipakai semasa raya.. HAHA letih gak la, nagn ramai sangat orang, jalan berhimpit.himpit. memang wat aku jadi pening pale. sebenarnye aku xdela beli sangat pn baju , cume survey je yang mane rasa nak beli. bajet pn kurang kn sebab shopping sendiri. tapi kalo shopping ngan family memng sedap la .

maklum la , kan tak keje lagi , so banyak bergantung nagn family la. tapi tak pe, tak lama lagi aku akan melangkah ke alam pekerjaan . time tula baru aku beli pe yang aku nak. time tu lak banyak lak komitmen aku, kawin , family, kete. kene jimat la jugak ..

HAHA sampai sini la aku nak cite sume ni. xlarat dah nak taip. jadi nagntok lak update lame.lame .

0 comments: